Kategorier

Leverantörer

Inga leverantörer

Tillverkare

Nyhetsbrev

Köpinformation

Beställning

Du gör din beställning hos prodiscus.se  via vår hemsida eller mail till mats@prodiscus.se
För mer information om lager och leveranstid, se under respektive produkt.
Vi har ingen minsta order-gräns.

Vårt mål är att alla produkter vi listar på vår hemsida ska finnas i lager för omgående leverans. Dock kan vissa produkter vara tillfälligt slut.

Skulle vi inte kunna leverera en produkt som du beställt äger du din fulla rätt att makulera ordern. Vill du fortfarande ha din beställning restnoterar vi den och skickar så fort vi fått in produkten igen.

För att göra en beställning måste du ha fyllt 18 år. Är du under 18 år måste du ha målsmans godkännande.

Skulle Ni inte vara nöjd med en vara Ni beställt av oss ber vi Er att omgående kontakta oss via mail: mats@prodiscus.se.
På mats@prodiscus.se svarar vi också på frågor om reklamationer, ångerrätt samt annan hjälp som berör köp eller beställning.

Betalning

Kort och direkt banköverföring
Administreras av Payson. Vid slutförande av köpet flyttas Ni till Pasonssida för säkra betalningar. Efter godkänd betalning skickas Ni tillbaka till prdoiscus.se

Paysonfaktura
”Om du väljer att betala med Paysonfaktura så tillkommer en avgift om XX kr. Betalningsvillkor är 10 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress Du anger. För att betala mot Paysonfaktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.”

Om Paysonfaktura
”Vi erbjuder betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB.
Betalningsvillkor är 10 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om XX kr.
För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.
Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället.
Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 50 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.”

Kundservice och tillgänglighet

Kontakta vår kundservice
E-post: mats@prodiscus.se

Vårt mål är att du ska ha fått en personlig bekräftelse på ditt mail inom 48 timmar. I vissa fall kan vi behöva kontakta våra leverantörer för att kunna svara på Er fråga. Då kan svarstiden förlängas något. Dock ska detta informeras Er inom 48 timmar.

Vill du komma kontakt med oss per telefon, skicka ett mail till mats@prodiscus.se så ringer vi upp Er så fort vi kan.


Priser

Priserna Ni hittar på vår sida gäller tills vidare om inget annat anges. Vi reserverar oss för prisfel och ändringar. Skulle vi upptäcka att fel pris har angetts till Er försöker vi i första hand leverera produkten till det priset om det är till fördel för dig som kund. Skulle detta inte vara möjligt informerar vi Er om detta innan varan/varorna skickas och Ni ges möjlighet att makulera er order. Priserna är i svenska kronor och inkluderar moms 25%.

Frakt

Vi skickar med Schenker och posten. Fast fraktkostnad på 69:- oavsett hur mycket du beställer. Leveranstid 2-3 dagar.
Fraktfritt vid avhämtning på lagret eller när leverans sker vid tävling mm


Betalningsalternativ

Faktura, kortbetalning och direkt banköverföring sker tillsammans med vår samarbetspartners Payson. Villkor mm framgår vid betalning. Vid eventuella frågor tveka inte att kontakta oss eller Payson.


Lagstadgad ångerrätt och dina rättigheter som kund
När du köper någon vara på distans (via exempelvis internet, telefon, brev och fax) gäller distans- och hemförsäljningslagen. Enligt lagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan någon speciell anledning inom 14 dagar från det du tagit emot varan/varorna.

Se mer information om din rätt som konsument på Konsumentverkets hemsida, http://www.konsumentverket.se


Feltryck - Upphovsrätt

Vi reserverar oss för eventuella fel som kan uppstå i vår webbutik så som pris, text och bild.
prodiscus.se och våra leverantörer äger rättigheterna till bilder och texter på www.prodiscus.se

Juridisktnamn / Ansvar

Du som kund gör affärer med Prodiscus Sweden/Sverige med det juridiska namnet Skynest.
För innehållet på prodiscus.se ansvarar Skynest och ska ej blandas ihop med prodiscus.fi


Sök

Specialare

Inga specialare just nu

Nyhetsbrev